Župni oglasi - 31. nedjelja kroz godinu

05. studenoga 2023.

Ponedjeljak 06. 11. – Leonard pustinjak
Utorak 07. 11. – Anđelko
Srijeda 08. 11. – Gracija Kotorski
Četvrtak 09. 11. – Posveta Laterankse bazilike
Petak 10. 11. – Leon Veliki
Subota 11. 11. –Martin Tourski
Nedjelja 12. 11. – 32. NEDJELJA KROZ GODINU

Srijedom – pobožnost sv. Nikoli nakon večernje sv. mise.
Četvrtkom – zajedničko euharistijsko klanjanje nakon večernje svete mise

Hvala svima koji su se prijavili i upisali u molitveni vjenčić svetoga Josipa. Ima još nekoliko mjesta za upis kako bi vjenčić bio popunjen pa pozivamo koji su voljni da se upišu ovih dana.

U srijedu 08.11. bit će zajednički susret članova molitvenog vjenčića sv. Josipa. Prije svete mise toga dana molit će se krunica sv. Josipa, slavit ćemo svetu misu za sve članove vjenčića, a nakon mise za sve članove bit će susret u dvorani. Na susret su pozvani i novoupisani članovi vjenčića u našoj župi a svake prve srijede u mjesecu nadalje ćemo moliti pobožnost sv. Josipu.

U ponedjeljak,13.11. u našoj župi održat će se duhovna obnova u organizaciji članova Kursilja. Nakon svete mise bit će prigodno razmatranje pod naslovom „ U olujama života želim te vidjeti Gospodine.“ Svi su dobrodošli.

Misne nakane za sljedeću godinu počet će se upisivati iz druge nedjelje došašća, od ponedjeljka 11. prosinca ove godine. Upisivat će se misne nakane za prvi dio godine do mjeseca svibnja, a za drugi dio godine upis misnih nakana počet će iza Uskrsa.